Zaken gewonnen van:
Geheel kosteloos

Claimhof staat jou bij na een verkeersongeval.

Ben jij in de afgelopen 3 jaar betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Dan is de kans groot dat jij recht hebt op een schadevergoeding. Ben jij inzittende? Dan heb jij altijd recht op schadevergoeding!

Jouw letselschadevergoeding bestaat uit materiële en immateriële schade. Bij materiële schade kun je denken aan een kapotte telefoon, gescheurde kleding, inkomensverlies, ziektekosten en studievertraging. Voor de pijn en leed die je hebt moeten doorstaan ontvang je altijd smartengeld. Dit wordt in de praktijk ook wel immateriële schade genoemd.

De afwikkeling van een schadeclaim kan even duren, maar dat betekent niet dat jij lang hoeft te wachten op een schadevergoeding. Wij zorgen voor een snelle voorschot!

Kortom, wacht niet te lang en neem direct contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om jou vrijblijvend van advies te voorzien!

Contact opnemen
100% Gratis juridische bijstand.
Gemiddeld met een 9.7 beoordeeld op Klantenvertellen.nl.
Ontvang snel een voorschot.
Jij vraagt, wij antwoorden

Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit met de veelgestelde vragen? Onze adviseurs staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

snel, persoonlijk en gedegen

Onze werkwijze

1
Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek ontvang jij vrijblijvend informatie over het verhalen van jouw schade.

2
Snel voorschot

De behandelaar van jou dossier zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om een voorschot.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.