Zaken gewonnen van:
Geheel kosteloos

Claimhof staat jou bij na een bedrijfsongeval.

Heb jij een ongeval op het werk gehad? Dan is de kans groot dat jij recht hebt op schadevergoeding. Een werkgever heeft namelijk een strenge zorgplicht, hij moet er alles aan doen om een bedrijfsongeval te voorkomen.

Een schadeclaim indienen tegen jouw werkgever lijkt in eerste instantie erg eng: je zet de relatie met jouw werkgever op het spel. Maar dit is niet het geval! Jouw werkgever is goed verzekerd (met een aansprakelijkheidsverzekering) tegen deze schade. Wij merken doorgaans dat werkgevers dan ook helemaal geen moeite hebben met het claimen van letselschade door werknemers.

Een bedrijfsongeval kan voor zowel fysieke als emotionele klachten zorgen. Dit kan kosten met zich meebrengen of je kunt inkomen mislopen. Voor emotionele klachten ontvang je ook altijd smartengeld. Het is verstandig en dus helemaal niet erg om een schadeclaim in te dienen bij jouw werkgever.

Kortom, wacht niet te lang en neem direct contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om jou vrijblijvend van advies te voorzien!

Contact opnemen
100% Gratis juridische bijstand
Gemiddeld met een 9.8 beoordeeld op Klantenvertellen.nl
Ontvang snel een voorschot
Jij vraagt, wij antwoorden

Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit met de veelgestelde vragen? Onze adviseurs staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

snel, persoonlijk en gedegen

Onze werkwijze

1
Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek ontvang jij vrijblijvend informatie over het verhalen van jouw schade.

2
Snel voorschot

De behandelaar van jou dossier zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om een voorschot.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.