Zaken gewonnen van:

Ongeval op een bouwplaats op het werk

Onze cliënt liep talrijke breuken op aan zijn linkerbeen en moest geopereerd worden.

Hij werkte in een kamer op een bouwplaats met een aantal metalen rails en andere apparatuur over de hele vloer, waardoor de vloerruimte waar hij kon werken, werd beperkt. Onze cliënt had de vorige dag zijn supervisor gevraagd of het gebied kon worden ontruimd, maar er gebeurde niets.

Onze klant was bezig met het bevestigen van de planken aan de muren en het plafond, maar was alleen voorzien van een trapladder en geen werkplatform. Als gevolg hiervan moest hij de plank en de boor vasthouden en met elkaar vastzetten terwijl hij op de ladder stond, die niet correct was geplaatst vanwege het metaalwerk dat over de vloer was uitgestrooid. Onze cliënt verloor zijn evenwicht en viel van de trap.

We waren blij dat onze cliënt goed herstelde van zijn verwondingen, maar hij bleef last houden van lichte pijn in zijn knie en scheenbeen. Hij veranderde van baan om het gebruik van ladders en plafondwerk te vermijden en kon na een korte afwezigheid weer voltijds aan het werk.

Als u letsel heeft opgelopen door een fietsongeval, kunt u mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Bel onze gespecialiseerde letselschade advocaten voor een gratis consult op 085-130 7285

snel, persoonlijk en gedegen

Onze werkwijze

1
Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek ontvang jij vrijblijvend informatie over het verhalen van jouw schade.

2
Snel voorschot

De behandelaar van jou dossier zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om een voorschot.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.