Zaken gewonnen van:
Claimhof gaat voor maximaal

Wie is claimhof?

Bij Claimhof staan eerlijkheid, transparantie en snelheid hoog in het vaandel. Niet alleen binnen het team, maar ook met de klant. Onze cliënten waarderen dit heel erg en beoordelen ons ook met een 9,8 op klantenvertellen.nl.

Wij laten onze cliënten nooit in de steek en hebben veelvuldig persoonlijk contact met onze cliënten.

In korte tijd zijn wij gegroeid tot een team van 12 man en een nieuwe locatie in Rotterdam. Op deze grootte kunnen wij onze kwaliteit goed waarborgen en kunnen wij persoonlijk contact blijven garanderen.

Heb jij vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons team. Wij staan te popelen om jou te spreken!

Contact opnemen
Claimhof gaat voor maximaal

Claimhof staat voor

Eerlijkheid

Geen valse beloftes en onrealiseerbare vergoedingen. Wij houden onze cliënten geen waanideeën voor en geven liever te lage verwachtingen dan te hoge verwachtingen.

Transparantie

Wij verbergen niets voor onze cliënten en geven ze graag een kijkje in onze keuken. Cliënten kunnen altijd bellen of langskomen, wanneer ze maar willen. Geen geheimen en geen addertjes onder het gras.

Snelheid

Niet lullen maar poetsen. Dat is onze werkmentaliteit. Wij gaan tot het uiterste voor onze cliënten en willen hun niet laten wachten. Elke dag telt na en verkeers- of bedrijfsongeval.

Claimhof gaat voor maximaal

Kantoorvisie

Claimhof biedt haar diensten aan zowel particulieren cliënten als ondernemers. Wij halen onze veerkracht en voldoening uit de waardering en tevredenheid van uw voorgangers.

Onze pijlers zijn gericht op het behalen van het hoogst haalbaar resultaat. In de praktijk ervaren wij als letselschadejuristen vaak dat een buitengerechtelijk oplossing voor alle partijen gewenst is.

Op een langdurig gerechtelijk proces staat niemand te wachten. Immers leiden er meerdere wegen naar Rome.

Contact opnemen
Claimhof onderhoudt nauw contact met haar cliënten.
Claimhof plaatst uw belangen hoog in het vaandel.
Claimhof wikkelt af met het hoogst haalbaar resultaat.
Claimhof is enkel tevreden over haar werk wanneer u dat bent.
Jij vraagt, wij antwoorden

Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit met de veelgestelde vragen? Onze adviseurs staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

snel, persoonlijk en gedegen

Onze werkwijze

1
Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek ontvang jij vrijblijvend informatie over het verhalen van jouw schade.

2
Snel voorschot

De behandelaar van jou dossier zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om een voorschot.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.