Zaken gewonnen van:

Dame frontaal aangereden door inhalende bestuurder

De cliënt kwam naar Claimhof nadat de vorige advocaten er niet in slaagden de zaak verder te ontwikkelen.

Sarah reed naar haar werk in Amsterdam toen een chauffeur verschillende auto's aan de verkeerde kant van de weg probeerde in te halen en daarbij op de voorkant van Sarah's auto botste. De bestuurder werd later veroordeeld voor het veroorzaken van ernstig letsel door gevaarlijk rijgedrag en veroordeeld tot 10 maanden gevangenisstraf. De gedaagde verzekeraar heeft vervolgens aansprakelijkheid erkend.

Sarah liep ernstige verwondingen op, waaronder breuken van haar enkel, pols en ribben. Na 2 dagen in het ziekenhuis kon Sarah weer naar huis. Enkele weken later onderging ze een operatie aan haar pols en haar sleutelbeen.

Het is niet verrassend dat Sarah niet in staat is geweest om weer aan het werk te gaan en dat het onwaarschijnlijk is dat ze haar zeer carrière snel zal kunnen hervatten. Ondanks de duidelijke moeilijkheden van Sarah, slaagde haar oorspronkelijke advocaat er niet in om tussentijdse voorschot te vinden om Sarah te helpen.

Totdat Claimhof de zaak overnam, had Sarah geen specialistische revalidatie ondergaan, iets wat we van cruciaal belang achten in letselschadezaken als deze.

Sarah instrueerde Claimhof, die onmiddellijk een ontmoeting had met en samenwerkte met de verzekeraar om toegang te krijgen tot de broodnodige tussentijdse voorschot, terwijl de volledige waarde van haar claim en de impact van haar verwondingen werden beoordeeld.

snel, persoonlijk en gedegen

Onze werkwijze

1
Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek ontvang jij vrijblijvend informatie over het verhalen van jouw schade.

2
Snel voorschot

De behandelaar van jou dossier zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om een voorschot.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.