Zaken gewonnen van:

Ernstige verwondingen nadat bestuurder door rood reed

Ayoub was 33 jaar oud toen hij op weg naar zijn werk werd aangereden door een auto. Ayoub probeerde de weg over te steken bij de verkeerslichten terwijl hij naar het station liep. De lichten waren groen in zijn voordeel, maar de bestuurder reed door en botste tegen Ayoub.

Als gevolg hiervan liep Ayoub ernstige verwondingen op, waaronder breuken in de oogkas van zijn rechteroog, rechterwang en neus, evenals een hoofdwond. Ayoub onderging vervolgens een operatie door middel van neus rechttrekken, maar maakte een opmerkelijk herstel door binnen drie weken terug te keren naar zijn baan als taxichauffeur.

Er waren moeilijkheden bij het opsporen van de bestuurder die zijn adres had gewijzigd en eveneens moeilijkheden bij het lokaliseren van zijn verzekeraars die aanvankelijk alle kennis ontkenden, maar vervolgens aanvaardden dat de bestuurder geldig verzekerd was. De chauffeur onderging een veiligheidscursus in plaats van vervolging, die vergelijkbaar is met een veroordeling voor roekeloos rijgedrag.

Onze letselschade-expert, vroeg om medische rapporten en een rapport van de psycholoog. In afwachting van de ontvangst van die rapporten hebben de verzekeraars van de chauffeurs een schadevergoeding van €5.000 geboden.

De medische rapporten zijn ontvangen en bekendgemaakt samen met een tegenbod van €13.575 die door de verzekeraars werd aanvaard en de zaak werd op die basis afgerond, samen met betaling van de proceskosten van Ayoub.

snel, persoonlijk en gedegen

Onze werkwijze

1
Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek ontvang jij vrijblijvend informatie over het verhalen van jouw schade.

2
Snel voorschot

De behandelaar van jou dossier zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om een voorschot.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.