Zaken gewonnen van:

Fietser aangereden bij fileverkeer

Onze cliënt was op zijn fiets toen hij het fileverkeer naderde. Terwijl hij dit deed, passeerde hij een zijweg aan zijn linkerhand. Een voertuig dat in de tegenovergestelde richting reed, zag onze client niet toen hij probeerde rechtsaf dezelfde zijweg in te slaan. Hij reed recht op onze cliënt in en reed hem tegen de grond.

Onze cliënt liep meerdere verwondingen op, waarvan de ernstigste verwondingen aan zijn nek waren. Om dit te bevestigen is gezocht naar medische rapporten. Aansprakelijkheid werd erkend door de verzekeringsmaatschappij van de bestuurder en ook een verder medisch rapport in opdracht van ons om aan te tonen dat de blessure niet zo snel was genezen als aanvankelijk werd gedacht. De zaak kwam tot een schikking van meer dan €6000, inclusief een vergoeding voor de reiskosten die hij maakte terwijl hij herstelde van zijn verwondingen.

Als u letsel heeft opgelopen door een fietsongeval, kunt u mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Bel onze gespecialiseerde letselschade advocaten voor een gratis consult op 085-130 7285

snel, persoonlijk en gedegen

Onze werkwijze

1
Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek ontvang jij vrijblijvend informatie over het verhalen van jouw schade.

2
Snel voorschot

De behandelaar van jou dossier zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en vragen om een voorschot.

3
Maximaal resultaat

Alle geleden schade wordt uitgebreid in kaart gebracht en verhaald bij de tegenpartij. Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding.